Malmö Elbyrå

Energisparande armaturer

Vi har en problemlösning för era dyra belysningsproblem i eran förening !
Just nu har vi en drive på energisnåla lampor/armaturer som kan spara upp emot ca: 80% av eran normala energiförbrukning runt om i fastigheten/fastigheterna.

Gör en intresseanmälan >> redan idag för ett informationsmöte med oss om vad vi kan göra för just er!Låt oss komma ut och se över era trapphus och andra ställen där ni har tänt som tvättstugor, vindar, källare där folk oftast glömmer att släcka vilket skapar en onödig kostnad för föreningen.
Vi har energisnåla lampor/armaturer som reagerar enbart på rörelse då där en någon i närheten.
Lamporna kommer endast att tändas då de finns någon i deras omedelbara närhet. Alternativet är T.ex. i trapphus där man kan ha 10 % ”ledljus” så det skapas en trygghetskänsla då de boende ska slänga sina sopor, eller bege sig ut. Då har man ständigt 10% sk ”ledljus” som går upp till 100% så fort det är rörelse i närheten utav armaturen.Är man te x ute med soporna för trapphusets sopnedkast så tänds enbart de armaturer som är på det planet upp. Likaså om man åker hissen ner: enbart det planet man åker ifrån samt det våningsplan som man stiger ur på.
Lamporna/armaturerna finns i olika utförande. Bl a som lysrörsarmaturer men även som lampor/armaturer med glödlampshållare och där man ju i dagsläget sätter i energisnåla lampor.

Om man är nostalgisk och önskar ha kvar sina te x 50-tals lampor i trapphusen finns det även en annan lösning. Man kan då sätta rörelsevakter i trappan där normalt brytarna för trapptändningen finns, och som då automatiskt tänder upp trappljuset så fort nån är i närheten.Även dessa finns i olika utförande: från att utseendet är ”gammaldax” till moderna.

Detta kan naturligtvis även användas på andra ställen som te x tvättstugor,soprum samt andra allmänna utrymmen där folk oftast glömmer att släcka.
Detta tar ju ner kostnaden för förbrukningen avsevärt.Fyll i våran intresseanmälan för att få en genomgång med oss samt för att få en prisuppgift FÖR JUST ER FÖRENING . Detta är naturligtvis GRATIS och EJ bindande!
Vi kommer då ut och ser över eran anläggning samt lämnar er ett prisförslag. Vi har även ett mindre informationsmöte/genomgång med er om funktionerna på valfritt ställe (hos oss eller hos er). Ni får då naturligtvis även se på de olika armaturerna och deras funktion.

I trapphus där det saknas fönster rekommenderar vi även nödljusskyltar om och ifall strömmen skulle gå. Dessa tänder ju då vid ett eventuellt strömavbrott (batteridrift) upp och ger ett bra ledljus för de boende ner till entrén, tills strömmen är åter. Även detta har vi ett bra pris på!Gör en intresseanmälan >> redan idag för ett informationsmöte med oss om vad vi kan göra för just er!

FÖRETAG: Även företag med många ljuskällor(kontorslandskap, arkiv, hallar m m) får gärna höra av sig. Även här kan vi titta över eran anläggning samt komma med ett prisförslag om att få ner eran energiförbrukning vad det gäller belysning.

PRIVATPERSONER: Naturligtvis kan även privatpersoner höra av sig om våra armaturer med styrning.
Maila oss i så fall på: info@malmoelbyra.com eller ring oss på 040-261661 alternativt 0708-261661 för mer information.marcus freij
www.marcusfreij.com