Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Elektriker i Malmö

Malmö Elektriska Byrå AB startdes redan 1936, men togs över 1979 av Karl-Heinz Neuhaus. Firman var i början ett enmansföretag, men allt eftersom kundkretsen ökade blev det fler anställda. Firman började egentligen som en hissfirma 1936, och det fortsatte den även med i början av 1979, men då fler och fler Bostadrättsföreningar, bl a inom HSB hörde av sig, fick vi frågan om vi inte också kunde ta hand om resterande el i fastighetena. Vilket vi naturligtvis gjorde.

2007 tog en annan hissfirma över hissdelen för Malmö Elektriska Byrå AB, och vi beslöt oss att i stället satsa 100% enbart på el, då den sidan ändå hade vuxit så enormt. Under företagets 40 år, har vi fått mycket stor erfarenhet av allehanda elarbeten. Våra kunder består idag av HSB-föreningar, privata bostadrättsföreningar, fastighetsägare, byggare, kontor, affärer men även många privatkunder, där många har hunnit bli stamkunder hos oss under årens lopp. Det är alltid lika trevligt att utföra arbeten hos återkommande kunder som man har arbetat hos under åren. Vi vill att våra kunder ska se oss som det självklara valet av elektriker i Malmö.


- Malmö Elektriska Byrå utför mer eller mindre ALLT inom el.

Vårt motto är att inget arbete är för litet!  Under årens lopp har vi bl a specialiserat oss på byte av hela fastigheters el, som typ stigare, ledningsbyten övrig fastighetsel m m men även inom renoveringar, till- &  nybyggen samt service har vi mångårig erfarenhet. Kalle Neuhaus har idag gått i pension, men han har lämnat över firman i tryggt förvar till sina söner, Patrick & Stephan Neuhaus, som har varit med sen barnsben. Båda har varit ute på fältet i ca 20 år och arbetat som elektriker/ledande montörer respektive projektansvariga för både stora som små arbeten.

I dagsläget är vi 8 st anställda på firman, som hela tiden utökas, då många nya arbeten ramlar in. Detta kan nog bero dels  p g a våra humana priser, men även att vi ofta får en "familjär" relation med kunderna.
Hör av er till oss för en gratis offert.

Firmans säte är på Knivgatan 13, 212 28 Malmö.

Ring gärna vid fler frågor 040-261661 alt. 0708-261661

Stephan 070-7600054
Patrick 0708-265848          

Vi gör även jobb med rotavdrag för er!

Läs vad pressen skriver om oss >>!

marcus freij
www.marcusfreij.com